50% Complet

Completează formularul alăturat și comandă „Ghidul Apicultorului - de la Creșterea Albinelor la o Afacere cu Profit”, plus două cărți oferite bonus astăzi - 29 noiembrie 2022:

Toate acestea la prețul de doar 129 lei (ghidul Apicultorului tipărit + USB Stick cu ghidul Fondurile Europene 2022-2027 + Cărțile bonus Stupina și Stupăritul, respectiv Produsele Stupului) – Ofertă disponibilă astăzi:

*Se adaugă 18 lei taxe de curierat rapid.

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Garanţie curs 365 de Zile!

Eforturile întregii echipe fac să ajungă la tine informații cât mai prețioase și corecte, sub formă de articole sau cărți. Din profesionalism și respect nu garantăm obținerea de rezultate specifice sau reușita într-o afacere apicolă, rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum disponibilitatea pentru afacere, cunoștințe, regiune geografică, piață desfacere, condiții meteo, s.a.m.d.

De aceea timp de 365 de zile de la achiziționarea Ghidului Apicultorului îți oferim garanția calității! Astfel dacă dorești banii înapoi, contactează-ne telefonic sau pe email și în 1-2 zile lucrătoare îți vei primii integral banii. Avem deja peste 2560 de clienți mulțumiți și încrederea că te putem ajuta și pe tine!

Ghid de consultanță conceput pentru:

Fonduri Europene și subvenții pentru Apicultură

Procurarea albinelor, utilajelor și a stupilor.

Amenajarea și dotarea unei stupine

Tehnici de apicultura, secretele unei producții bogate

Ambalare, vanzare, piață de desfacere

Două cărți oferite gratuit în pachetul Ghidul Apicultorului,
doar astăzi 29 noiembrie 2022

  • CARTEA BONUS #1 – Apiterapia și Produsele Stupului: dedicată întru-totul obținerii produselor apicole. Doar în această carte găsești 119 pagini dedicate doar preparării și obținerii produselor apicole… Printre titlurile capitolelor din carte se regăsesc mierea, ceara, polenul, pastura, propolis, lăptișor de matcă, apilarnilul, veninul, și proprietățile tuturor acestor produse în peste 50 de pagini despre Apiterapie.
  • CARTEA BONUS #2 – Stupina și Stupăritul: Stupina este segmentul unde apicultura se transformă în afacere. În funcție de mărimea stupinei stabilești nevoile afacerii și știi la ce producție să te aștepți. În cartea “Stupina și Stuparitul” găsești aprox. 100 de pagini despre organizarea și tipurile de stupine… dar și ce lucrări sezoniere implică o stupină, calendarul apicultorului, acte și autorizații, s.a.m.d.

Cu o experiență de peste 8 ani în obținerea fondurilor europene și peste 19 ani în creșterea albinelor, cu trei cărți de specialitate pe aceasta temă lansate în 2009, 2018, și cea prezentată pe siteul de față (2022) și sute de articole publicate în reviste de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în creșterea albinelor și transformarea acestei activități într-o afacere.

Te ajutăm să te ajuți singur, fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte supraevaluate s.a.m.d.

Îți oferim ghidul Ghidul Apicultorului - de la Creșterea Albinelor la o Afacere cu Profit, care concentrează un serviciu de consultanță complet pentru a începe o afacere cu albine din fonduri europene.

"Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul și afacerea dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte pe fonduri europene sunt respinse și mor din fașă, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, firmele de consultanță nu mai au nici un interes să le refacă și să le depună spre a fi aprobate." - a declarat Banu Augustin, unul dintre autorii ghidului.

"Dacă dorești să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare al unei afaceri apicole profitabile, ce presupune și cum se întocmește un plan de acțiune. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții/comercianții care încarcă nota de plată." - a declarat Mircea Iezer, coautor al ghidului 

În ghidul Ghidul Apicultorului - de la Creșterea Albinelor la o Afacere cu Profit ai consultanța de care ai nevoie pentru construirea propriei stupine și a propriei tale afaceri cu produse apicole.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devii profitabil, în funcție de ce criterii crește producția, afli pas cu pas cum îți construiești afacerea - de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, samd. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea planului de acțiune, până la vânzarea primei recolte.

Pentru afacerea dvs,
Echipa de autori!