Felicitari pentru decizia de a incepe propria afacere cu ALBINE
Comanda astazi ghidul Afacerea ta Apicola si primesti GRATUIT inca 2 carti in format electronic pe un CD:

  • CARTEA BONUS #1 – Apiterapia si Produsele Stupului: dedicata intru-totul obtinerii produselor apicole, doar in aceasta carte gasesti 119 pagini dedicate doar prepararii si obtinerii produselor apicole… Printre titlurile capitolelor din carte se regasesc mierea, ceara, polenul, pastura, propolis, laptisor de matca, apilarnilul, veninul, si proprietatile tuturor acestor produse in peste 50 de pagini despre Apiterapie.
  • CARTEA BONUS #2 – Stupina si Stuparitul: Stupina este segmentul unde apicultura se transforma in afacere. In functie de marimea stupinei stabilesti nevoile afacerii si stii la ce productie sa te astepti. In cartea “Stupina si Stuparitul” gasesti aprox. 100 de pagini despre organizarea si tipurile de stupine… dar si ce lucrari sezoniere implica o stupina, calendarul apicultorului, acte si autorizatii, s.a.m.d.

Nu platesti nimic in avans! Pretul coletului este de 57,99 lei la care se adauga 14 lei taxele de transport si ajunge la destinatie in 1-2 zile lucratoare prin curierat rapid. Plata se face curierului la inmanarea coletului!

Completeaza acum formularul de mai jos si comanda ghidul Afacerea Ta Apicola:

Nume si prenume (necesar):

Adresa (necesar):

Localitate (necesar):

Judet/Sector (necesar):

Telefon (necesar):

Email (necesar):

Suport CD (primesti ghidul si bonusurile in format electronic pe 2 CDuri - 57,99 lei + 14 lei taxa curierat rapid)Suport tiparit (primesti ghidul tiparit si bonusurile pe CD - 69,99 lei + 14 lei taxa curierat rapid)


Plata RAMBURSPlata prin CARD

GARANTIA AUTORULUI / DISCLAIMER:

Eforturile intregii echipe Afacere-Apicultura.ro fac sa ajunga la tine informatii cat mai pretioase si corecte, sub forma de articole sau carti. Insa nu iti putem garanta obtinerea anumitor rezultate sau reusita intr-o afacere apicola, rezultatele difera de la o persoana la alta in functie de multi factori precum disponibilitatea acesteia, cunostinte, regiune geografica, piata desfacere, clima, s.a.m.d.

De aceea timp de 365 de zile de la achizitionarea ghidului Afacerea ta Apicola, iti oferim garantia calitatii informatiilor din ghid, astfel daca consideri ca ghidul nu este pe masura asteptarilor tale, sau te asteptai sa primesti altceva, sau pentru orice alt motiv iti doresti banii inapoi, contactateaza-ne telefonic sau pe email si in 1-2 zile lucratoare iti vei primi integral banii prin mandat postal. Avem deja peste 560 de clienti multumiti si increderea ca te putem ajuta si pe tine!

Leave A Reply (No comments so far)


No comments yet